+389 70 377 744
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vendi më i mirë për ju dhe të dashurit tuaj!

 
Keni kënaqësinë që meritoni!
 
 
 
 
 

Rreth nesh

 
 
Jepi vetes rehati, vizito Bastionin e Bukurisë.

Eco Village Bastion është një pikë turistike malore e cila është e shtrirë në një pjesë kodrinoro-malore rreth 100.000 m2. Është e vendosur në anën Perendimore të Masivit të Sharrit nën hijet e fshatit të lashtë mbi 300 vjeçar Kalisht. Nga autostrada Tetove – Gostivar është vetëm 4km largësi.

Eco Village Bastioni është konceptuar në mënyrë të tillë që të ofrojë një restorant dhe vend pushimi me një rehati të pashembullt. Me arkitekturë të përzier moderne, tradicionale dhe objekt me klas botëror është vertet një entitet i veçantë turistik.

Me kodrinat dhe lumenjte e saja fantastike, pamjen që të le pa frymë, arkitekturë të jashtme e të brendshme të shquar, me stil, akomodim të rehatshmëm Restoranti Bastion është një vend i përosur për të kaluar momente të paharuara të jetës suaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ushqimet e përzgjedhura dhe kombinuara me ndjenjën e Kuzhinierëve me përvoja shumëvjeçe do të ju japin kënaqësinë unike dhe mbrsëlënëse. Kombinimi i tradicionales dhe modernes është pika mbështetëse e fizlozofisë së gastronomisë sonë.
 
 
 
 
 
 
 
 

Galeria

 
 
 
 
 
 

Rezervimet

 
 

Rezervoni një tryezë

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме време Оставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
 
 

Na kontaktoni

 
Kalisht, Gostivari 1230
 

Orë pune

 
e hënë-e dite 12:00 - 22:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dëshmitë