+389 70 377 744
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Најдоброто место за Вас и Вашите најблиски!

 
Приредете си уживање какво што заслужувате!
 
 
 
 
 

За нас

 
 
Дајте си удобност, посетете го Бастионот за убавина.

Bastion Eco Village е планинска туристичка точка која се наоѓа во ридско-планински дел од околу 100.000 м2.
Сместено е на западната страна на Шарскиот масив под сенките на античкото село Калиште старо над 300 години. Од автопатот Тетово - Гостивар е оддалечен само 4 км.Bastion Eco Village е замислен на таков начин што нуди ресторан и место за одмор со неспоредлива удобност. Со својата мешана модерна, традиционална архитектура и капацитети од светска класа, овој ресторан е навистина посебен туристички ентитет.

Со своите фантастични ридови и реки, погледот кој го одзема здивот, извонредната внатрешна и надворешна архитектура, стилското, удобно сместување, ресторанот Бастион е совршено место за поминување на незаборавни моменти од вашиот живот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Одбраната и комбинирана храна приготвена од страна на готвачи со долгогодишно искуство ќе ви пружи уникатно и незаборавно задоволство. Комбинацијата на традиционалното и модерното е потпорната точка на филозофијата на нашата гастрономија.
 
 
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 
 

Резервации

 
 

Резервирајте маса

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме време Оставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
 
 

Контактирајте нè

 

Работно време

 
Пон-нед 12:00 - 22:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сведоштва